+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Galant Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 177 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Magdalena

mature couple, 7.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Veronika

mature couple, 25.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za super recenzi a budeme se těšit na další pobyt. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 3.4.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příliš teplo v pokoji, špatně se nám kvůli tomu v noci spalo. Hlavice topení nešla regulovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Topení v hotelu je řízeno centrálně a regulovat ho může kterýkoliv recepční na zavolání. Je mi líto, že se k Vám informace nedostala. Doufám, že vše ostatní bylo v pořádku. Budeme rádi, pokud Vás budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Pavol

mature couple, 28.3.2016

Slovensko

  • Overall rating
92 %
  • Ochotny personal v restauracii.

  • Uz v nedelu neboli vina vkazete a personal nevedel zabezpecit dalsie (sklad je zavrety)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenze a pochvalu ohledně personálu restaurauce, kterou budeme tlumočit. Je mi líto, že inzerovaná dárková sada byla během Vašeho pobytu vyprodána. Kazetu si můžete objednat i přes internet na webových stránkách vinařství Galant. Budeme rádi, když nás opět navštívíte. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 28.3.2016

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Čistota kúpelne nebola na požadovanej úrovni .

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Je mi líto, že služby housekeepingu nesplnily Vaše očekávání. Poprvé evidujeme stížnost tohoto typu, na kterou se zaměříme. Věříme, že nám dáte druhou šanci, abychom Vás mohli přesvědčit o kvalitě našich služeb. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 15.2.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za super hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byli spokojení a budeme se těšit na další návštěvu!
Tomáš Sedláček, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 6.2.2016

Polski

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za hezkou recenzi. Budeme rádi, když Vás budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

group of friends, 30.10.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostorne pokoje, krasne prostredi, cisto, dobre jidlo, vino vynikajici, i personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše pozitivní komentáře. Jsem velmi rád, že jste byli spokojení s komfortem pokoje, čistotou, jídlem i personálem a že jste si dal práci poskytnou nám zpětnou vazbu. Doufám, že Vaše další návštěva je v dohlednu. Pokud bychom Vám mohli jakkoliv pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Tomáš S., Front Office Manager

Marián

family with young children, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Personal - profesionalny pristup, velke hotelove izby, cistota..

  • nefunkcne virivky, skoro zatvorene spa, neskoro otvorena kuchyna, chybal minibar na izbe

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mature couple, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícný, ochotný personál, čisté pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Libuše

mature couple, 22.8.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Kladně hodnotím zejména parkování v areálu hotelu,klidné prostředí,ochotný personál,bohaté snídaně z kvalitních surovin včetně výborné kuchyně v hotelové restauraci.

  • Záporně hodnotím pouze velké porce v hotelové restauraci-jedná se o gramáž masa..kupříkladu 200g a více k večeři je na mě mnoho a není možné domluvit si poloviční porci-chyba!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

mature couple, 9.8.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Miloslav

family with young children, 25.7.2015

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
76 %
  • Na hotely sa mi pacilo miesto, mily personal, priestranny apartman, bazen, vyborna restauracia.

  • Pri bazene nefungovali virivky a ani sprchy. Ak ked je to slnecna terasa par slnecnikov by nezaskodilo, hlavne ked ste na dovolenke s malymi detmi. Rovnako by bolo vhodne aby hotel takejto kategorie mal klimatizaciu, zvlast ked je vonku 35 stupnov, ako aj sietky aspon na vyklopnych oknach proti dotieravemu hmyzu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Przemo

family with young children, 28.6.2015

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Klimatyczny hotel, bdb jedzenie. Od głównej drogi 2 km. Świetny przystanek na dalsza drogę i nie tylko.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Sabolová

group of friends, 14.6.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Vzhledem k tomu, že hotel má výbornou polohu a poskytuje komfort, vracíme do hotelu velmi často a rádi. Někdy mi chybí u vašeho personálu větší vstřícnost (zejména na recepci).

  • Někdy mi chybí u vašeho personálu větší vstřícnost (zejména na recepci).

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 13.6.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • vstřícný personál

  • chybí klimatizace na pokojích a klimaticace v sálech na konference nestíhá a je zde příšerné teplo a nedá se v tom pracovat!

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Robert

group of friends, 10.5.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • příjemné, čisté a dobře vybavené pokoje. Výborná poloha hotelu.

  • Nezvládnuté snídaně, příliš hostů a málo personálu pro doplňování švédských stolů. Vzhledem k akci s otevřením pivovaru, nepochopitelný systém objednávání a obsluhy v hotelové restauraci.

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
3
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Vzhledem k pořádané "festivalové" akci s návštěvou cca 700 hostů během jediného dne, jsme byli nuceni přejít k tomuto systému, který dle nás byl naopak pro většinu hostů nejrychlejší, co se obsluhy týče. Co se týče snídaní, bohužel nemohu objektivně reagovat, avšak věřím, že pokud přijedete příště, vše již bude v naprostém pořádku. Přeji jen to nejlepší! Tomáš S., Front Office Manager

Alžběta Poláčková

mature couple, 9.5.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Veľmi sa nám páčilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme. Jsme rádi, že jste u nás byli spokojení. :) Tomáš S., Front Office Manager

Dita

group of friends, 3.5.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásné místo , skvělý servis, výborný wellness se skvělou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení! Rádi Vás uvítáme i příště. Tomáš Sedláček, Front Office Manager
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.