+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Galant Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 188 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jiří Hlaváček

mature couple, 17.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Líbilo se nám jak byli všichni od uklízeček až po barmanky a recepční milý a usměvavý,také bylo fajn mit dopoledne zdarma bazén a vířivky.

  • Vysoká cena za bazén v odpoledních hodinách.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši pěknou recenzi. Jsme rádi, že Vás potěšil personál a dopolední vstup do bazénu. Ano, bazén je odpoledně zpoplatněný. Doporučuji při příští návštěvě zakoupit jeden z wellness balíčků s neomezeným vstupem do bazénu, které budeme prodávat i zde na hotel.cz. Budeme moc rádi, když Vás budeme moci opět přivítat. Hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 15.7.2016

English

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi a těšíme se na další pobyt! Hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

group of friends, 13.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Vířivka a bazén s nádherným výhledem na svatý kopeček, milý a vstřícný personál, pestrá nabídka jídel na snídani, zahradní restaurace, pěkné koupelny.

  • Bloudění nekonečnými chodbami, často bez možnosti použít schody, pomalu splachující WC. Ozdobné polštáře a přehozy na postelích, u kterých nešlo poznat, zda jsou po každém klientovi vyprané, a zašlé koberce. Nedosmažená vajíčka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Velmi nás těší, že jste byla spokojená se službami wellness centra, personálem a snídaněmi. Mohu Vás ujistit, že ozdobné polštáře jsou prané po každém hostovi. Děkujeme také za další poznatky, kterými se budeme zabývat. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu! Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Vladimír

mature couple, 6.7.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení, kterého si velmi vážíme. Budeme se těšit na další náštěvu. Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 5.7.2016

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • Na jednom pokoji chyběla lednička, na druhém nebyla funkční.

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Je mi velmi líto, že jste měl problémy s vybavením pokojů, zároveň mne mrzí, že se situace neřešila přímo na místě. Na uvedených pokojích jsme již sjednali nápravu. Budeme rádi, když nás navštívíte znovu, abychom Vás mohli přesvědčit o kvalitě našich služeb. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Tomáš

family with young children, 3.7.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Budeme se těšit na Váš další pobyt. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

group of friends, 3.7.2016

Slovensko

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za pěknou recenzi. Budeme se těšit na další pobyt! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

group of friends, 23.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Je úžasně položený ve středu Mikulova, krásný výhled od bazénu na zámek i Sv. kopeček, krásně upravené nádvoří.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za krásnou recenzi. Jsme velmi rádi, že se Vám u nás v hotelu a budeme velmi rádi, když Vás tu budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Vladimír Noháček

young couple, 19.6.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Daniela

mature couple, 19.6.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Pokoj měli připravený dříve, takže nás ubytovali už v 10hod. a stejně tak nám poskytli bezplatně pozdější check-out a to ve 14hod. Byli ochotni nám vyměnit již předem zaplacené služby ve wellnes za jiné procedury(masáže). Personál na recepci i při snídaních byl velmi příjemný. Stejně tak v hotelové restauraci.

  • Je to typ hotelu, ve kterém se pořádají i veliké firemní akce, takže je to znát např. uzavření celého wellnes pro uzavřenou společnost nebo obsazené kapacity masérek...

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši pěknou recenzi. Jsem rád, že Vám personál na recepci a na wellnes vyšel ve všem vstříc. Naše služby se snažíme neustále zlepšovat a na personálu si zakládáme. Budeme rádi, když Vás budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Peter

young couple, 22.5.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Magdalena

mature couple, 7.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Veronika

mature couple, 25.4.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za super recenzi a budeme se těšit na další pobyt. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 3.4.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • Příliš teplo v pokoji, špatně se nám kvůli tomu v noci spalo. Hlavice topení nešla regulovat.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Topení v hotelu je řízeno centrálně a regulovat ho může kterýkoliv recepční na zavolání. Je mi líto, že se k Vám informace nedostala. Doufám, že vše ostatní bylo v pořádku. Budeme rádi, pokud Vás budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Pavol

mature couple, 28.3.2016

Slovensko

  • Overall rating
92 %
  • Ochotny personal v restauracii.

  • Uz v nedelu neboli vina vkazete a personal nevedel zabezpecit dalsie (sklad je zavrety)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenze a pochvalu ohledně personálu restaurauce, kterou budeme tlumočit. Je mi líto, že inzerovaná dárková sada byla během Vašeho pobytu vyprodána. Kazetu si můžete objednat i přes internet na webových stránkách vinařství Galant. Budeme rádi, když nás opět navštívíte. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 28.3.2016

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • Čistota kúpelne nebola na požadovanej úrovni .

Personál
6
Služby
8
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Je mi líto, že služby housekeepingu nesplnily Vaše očekávání. Poprvé evidujeme stížnost tohoto typu, na kterou se zaměříme. Věříme, že nám dáte druhou šanci, abychom Vás mohli přesvědčit o kvalitě našich služeb. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

single traveler, 15.2.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Vše :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za super hodnocení. Jsme rádi, že jste u nás byli spokojení a budeme se těšit na další návštěvu!
Tomáš Sedláček, Front Office Manager

Anonym

single traveler, 6.2.2016

Polski

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za hezkou recenzi. Budeme rádi, když Vás budeme moci opět přivítat. Přeji hezké dny! Tomáš S., Marketing manager

Anonym

group of friends, 30.10.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Prostorne pokoje, krasne prostredi, cisto, dobre jidlo, vino vynikajici, i personal

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Vaše pozitivní komentáře. Jsem velmi rád, že jste byli spokojení s komfortem pokoje, čistotou, jídlem i personálem a že jste si dal práci poskytnou nám zpětnou vazbu. Doufám, že Vaše další návštěva je v dohlednu. Pokud bychom Vám mohli jakkoliv pomoci, neváhejte nás kontaktovat. Tomáš S., Front Office Manager

Marián

family with young children, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Personal - profesionalny pristup, velke hotelove izby, cistota..

  • nefunkcne virivky, skoro zatvorene spa, neskoro otvorena kuchyna, chybal minibar na izbe

Personál
9
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7