+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Galant Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 188 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

mature couple, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka

mature couple, 23.8.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Vstřícný, ochotný personál, čisté pokoje.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Libuše

mature couple, 22.8.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Kladně hodnotím zejména parkování v areálu hotelu,klidné prostředí,ochotný personál,bohaté snídaně z kvalitních surovin včetně výborné kuchyně v hotelové restauraci.

  • Záporně hodnotím pouze velké porce v hotelové restauraci-jedná se o gramáž masa..kupříkladu 200g a více k večeři je na mě mnoho a není možné domluvit si poloviční porci-chyba!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Lucie

mature couple, 9.8.2015

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
9
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Miloslav

family with young children, 25.7.2015

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
76 %
  • Na hotely sa mi pacilo miesto, mily personal, priestranny apartman, bazen, vyborna restauracia.

  • Pri bazene nefungovali virivky a ani sprchy. Ak ked je to slnecna terasa par slnecnikov by nezaskodilo, hlavne ked ste na dovolenke s malymi detmi. Rovnako by bolo vhodne aby hotel takejto kategorie mal klimatizaciu, zvlast ked je vonku 35 stupnov, ako aj sietky aspon na vyklopnych oknach proti dotieravemu hmyzu.

Personál
9
Služby
8
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Przemo

family with young children, 28.6.2015

Polski

  • Overall rating
100 %
  • Klimatyczny hotel, bdb jedzenie. Od głównej drogi 2 km. Świetny przystanek na dalsza drogę i nie tylko.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lucie Sabolová

group of friends, 14.6.2015

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • Vzhledem k tomu, že hotel má výbornou polohu a poskytuje komfort, vracíme do hotelu velmi často a rádi. Někdy mi chybí u vašeho personálu větší vstřícnost (zejména na recepci).

  • Někdy mi chybí u vašeho personálu větší vstřícnost (zejména na recepci).

Personál
7
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 13.6.2015

Čeština

  • Overall rating
64 %
  • vstřícný personál

  • chybí klimatizace na pokojích a klimaticace v sálech na konference nestíhá a je zde příšerné teplo a nedá se v tom pracovat!

Personál
7
Služby
7
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Robert

group of friends, 10.5.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • příjemné, čisté a dobře vybavené pokoje. Výborná poloha hotelu.

  • Nezvládnuté snídaně, příliš hostů a málo personálu pro doplňování švédských stolů. Vzhledem k akci s otevřením pivovaru, nepochopitelný systém objednávání a obsluhy v hotelové restauraci.

Personál
8
Služby
4
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
3
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Vzhledem k pořádané "festivalové" akci s návštěvou cca 700 hostů během jediného dne, jsme byli nuceni přejít k tomuto systému, který dle nás byl naopak pro většinu hostů nejrychlejší, co se obsluhy týče. Co se týče snídaní, bohužel nemohu objektivně reagovat, avšak věřím, že pokud přijedete příště, vše již bude v naprostém pořádku. Přeji jen to nejlepší! Tomáš S., Front Office Manager

Alžběta Poláčková

mature couple, 9.5.2015

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Veľmi sa nám páčilo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme. Jsme rádi, že jste u nás byli spokojení. :) Tomáš S., Front Office Manager

Dita

group of friends, 3.5.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásné místo , skvělý servis, výborný wellness se skvělou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme Vám za hodnocení! Rádi Vás uvítáme i příště. Tomáš Sedláček, Front Office Manager

Pavel

mature couple, 5.4.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Personál byl velmi příjemný, ochotný a usměvavý.Pokoj je vkusně zařízený a v perfektní čistotě.Ranní snídaně byla výtečná.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Galant replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velmi rádi, že jste u nás byli spokojení.
Tomáš S., Front Office Manager

Tibor Duda

mature couple, 23.3.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • Nezúčastnili sme sa v pôvodnom termíne 14.-16.3. ale v termíne 21.-23.3.2015. Boli sme veˇmi spokojní a radi prídeme zas. Ďakujeme.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Hotel Galant replied to this review.
Děkujeme za hodnocení. Rádi Vás znovu uvítáme.
Tomáš S., Front Office Manager

Jana

mature couple, 1.3.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • I přes minimální naplnění hotelu v tomto termínu, byla nabídka jídel maximální. Velmi milý a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Hotel Galant replied to this review.
Vážená paní Polívková,
děkujeme za příjemné hodnocení a budeme rádi, když našich služeb využijete i v budoucnu. Co se týče toho soukromého - jsme rádi za tento postřeh, zaměříme se na něj a budeme dělat maximum pro vyřešení této vady na kráse, aby byl Váš příští pobyt ničím nerušený. S pozdravem Tomáš S., Front Office Manager

Václav Svoboda

mature couple, 30.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Opakovaně vynikající . Zvláště chování personálu je skvělé .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka Novotná

mature couple, 11.10.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Snidane ...urovni hotelu neodpovidala nabidka snidane { maly vyber ovoce, uzenin a syru a i nevetrana mistnost plna hostu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jarosław Marczak

mature couple, 1.10.2014

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 28.9.2014

English

  • Overall rating
90 %
  • I can recommend it

  • Reception didn't tell us that we had to take reservations in the nearby restaurant. So we could have dinner as late as 10.30 p.m.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

p. Homola

family with young children, 21.9.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

p. Freiberk

group of friends, 21.9.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Celá skupina členů Lions Clubu Pardubice byla s pobytem velmi spokojena, ocenili jsme hlavně komfort služeb. Doporučujeme vylepšit orientační a informační označení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10