+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Galant Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 175 reviews

  • Staff

    91%
  • Cleanliness

    94%
  • Equipment

    90%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    83%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Jana

mature couple, 1.3.2015

Čeština

  • Overall rating
94 %
  • I přes minimální naplnění hotelu v tomto termínu, byla nabídka jídel maximální. Velmi milý a vstřícný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9
Hotel Galant replied to this review.
Vážená paní Polívková,
děkujeme za příjemné hodnocení a budeme rádi, když našich služeb využijete i v budoucnu. Co se týče toho soukromého - jsme rádi za tento postřeh, zaměříme se na něj a budeme dělat maximum pro vyřešení této vady na kráse, aby byl Váš příští pobyt ničím nerušený. S pozdravem Tomáš S., Front Office Manager

Václav Svoboda

mature couple, 30.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Opakovaně vynikající . Zvláště chování personálu je skvělé .

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Šárka Novotná

mature couple, 11.10.2014

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • Snidane ...urovni hotelu neodpovidala nabidka snidane { maly vyber ovoce, uzenin a syru a i nevetrana mistnost plna hostu

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jarosław Marczak

mature couple, 1.10.2014

Polski

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

group of friends, 28.9.2014

English

  • Overall rating
90 %
  • I can recommend it

  • Reception didn't tell us that we had to take reservations in the nearby restaurant. So we could have dinner as late as 10.30 p.m.

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

p. Homola

family with young children, 21.9.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

p. Freiberk

group of friends, 21.9.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Celá skupina členů Lions Clubu Pardubice byla s pobytem velmi spokojena, ocenili jsme hlavně komfort služeb. Doporučujeme vylepšit orientační a informační označení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michal Prokop

mature couple, 31.8.2014

Čeština

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

pan Brůha

mature couple, 24.8.2014

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • Dobra gastronomie

  • Pri placeni nauctovala hotelova recepce oproti rezervaci o 200 korun vic. Bohuzel jsem na to prisel az po navratu domu. Druhy den jsem tuto skutecnost telefonicky reklamoval, bohuzel neuspesne.

Personál
6
Služby
5
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Bednařík Josef

young couple, 21.8.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Moc příjemný personál všude na hotelu

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 18.8.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Byli jsme moc spokojeni, vše OK.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Zdenka

single traveler, 17.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 17.8.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Krásné místo, příjemná obsluha, dobré jídlo a víno - vřele doporučuji :-)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

KONRAD

young couple, 16.8.2014

Polski

  • Overall rating
86 %
  • Bardzo dobry hotel w adekwatnej cenie. Polecam!

Personál
8
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

LUBOMÍR ADAMEC

mature couple, 16.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Postaven na dobrém místě v centru města. Služby výborné moc se nám líbil welnes na střeše super.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Josef Třmínek

mature couple, 10.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme s manželkou velmi spokojeni, ať už se jedná o hotelové služby, personál nebo restauraci.Vřele doporučujeme.

  • Nic jsme nezaregistrovali.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Peter Rolny

mature couple, 10.8.2014

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Jaroslav Tománek

group of friends, 9.8.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme moc spokojení....

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jana

single traveler, 3.8.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Martin Bartošík

single traveler, 30.6.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.